+389(2) 2443 140

 

ЧОКОЛАДО САТРО 14

211fb1d06f9479a7650fc3bb47b93c8b_L

ЧОКОЛАДО САТРО 14

Цена: 360 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Германија