+389(2) 2443 140

 

ЧОКОЛАДО АЗУР ИЦС

fc34f61d23b74be53ee07d469bd32064_L

ЧОКОЛАДО АЗУР ИЦС

Цена: 312 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Холандија