+389(2) 2443 140

 

BV20 – ПЛАТЕЖЕН СИСТЕМ ЗА ХАРТИЕНИ БАНКНОТИ

BV20

BV20 – ПЛАТЕЖЕН СИСТЕМ ЗА ХАРТИЕНИ БАНКНОТИ

Цена: 9.640,00 ден.

Во цената е вклучена и маска за БВ20