+389(2) 2443 140

 

Astro Espresso – Double Es

d722f2a14a84b7ad8053262f61a6106b_L

Astro Espresso – Double Es

Капацитет на чаши: 650

Број на канистри:  8 (2 еспресо + 6)

Селекции: 18

Димензии: 1830в 650ш 742д

Цена: 115.000,00