+389(2) 2443 140

 

Ascaso Dream

97aa066dcc42404e7602768333af5659_L

Ascaso Dream

Кафемат на дози

Боја: Бела, Портокалова, Црна, Кафеава и Сребрена

Цена: 28.694 ден.

Димензии: 345x245x280

Тежина: 10 кг.