+389(2) 2443 140

 

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО СУПЕРИОР 250гр.

Baristo-Superiore-Espresso-900×700

МЕЛЕНО ЕСПРЕСО БАРИСТО СУПЕРИОР 250гр.

Цена: 210 ден.

Категории:

ЕСПРЕСО КАФЕ