+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО КОВИМ ДЕ КОФЕИН

decaf-covim-485×485-1

ЕСПРЕСО КОВИМ ДЕ КОФЕИН

Цена: 433 ден.

Количина на едно пакување: 0,5 кг.

Потекло: Италија