+389(2) 2443 140

 

Venezia Epresso/Instant

cd66a7a18d37d7e5dd969c249e9a1ecb_L

Venezia Epresso/Instant

Venezia Espresso: 43.120,00

Venezia Instant: 30.800,00

 

Капацитет на чаши: 500

Број на канистри: 5

Селекции: 8

Димензии:  1830в 600ш 520д