+389(2) 2443 140

Најпродавани

Производи и кафемати

Еспресо Кафе

Вендинг Кафемати

Капсули и дози

Ho.Re.Ca

Кафемати на дози и капсули

Чаши

Канцелариски кафемати

Промоции

Лидер на пазарот веќе 15 години

За нас

Располагаме со стручен кадар кој ќе одговори на сите ваши проблеми поврзани со кафематите.Главна цел на нашата фирма е насочување на знаењето и способностите првенствено на квалитетна услуга.Комбинацијата на квалитетна услуга и задоволување на желбите на корисниците се покажа како многу успешна . Се стремиме да бидеме синоним за најдоброто кафе решение во Македонија.

r

КАНЦЕЛАРИСКИ КАФЕМАТИ

Голем избор на кафемати за да ги задоволиме потребите на секој клиент

Кафе и капсули

Различни видови на квалитетно кафе , како и капсули и дози

d

Лажички и чаши

ВЕНДИНГ КАФЕМАТИ И ЛАДИЛНИЦИ

БРЕНДОВИ КОИ ГИ ЗАСТАПУВАМЕ