+389(2) 2443 140

 

RM5 – ПЛАТЕЖЕН СИСТЕМ ЗА МОНЕТИ

рм5

RM5 – ПЛАТЕЖЕН СИСТЕМ ЗА МОНЕТИ

Цена: 9.400,00 ден.

Во цената е вклучена и маска за платежен систем RM5