+389(2) 2443 140

 

ПОЛУАВТОМАТ LB 5310 – со капсула LAVAZZA BLUE

lb-mini-vending-office-coffee-machine-3051-with-stand-machines-lavazza-eurocoffee-electronics-portable-media_499_1024x1024

ПОЛУАВТОМАТ LB 5310 – со капсула LAVAZZA BLUE

Кафематот работи на капусла LAVAZZA BLUE и COVIM OPERA

 

Цена : 63.800 ден.

Категории:

HO.RE.CA.