+389(2) 2443 140

 

Philips Saeco Royal Gran Crema

086218b2ac4369b7cefd2acbee0be8b1_L

Philips Saeco Royal Gran Crema

Цена: 55.300 мкд.

Спецификации:

Димензии 336/380/450 мм
Тежина 15 кг
Ел. напојување 230 V / 50 Hz
Потрошувачка 1850 W
Канта за отпадоци 1, капацитет 350 гр
Контејнер за вода 1, отстранлив, капацитет 2,2 lt.