+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛИ КОВИМ НЕСПРЕСО

29766e2a37e979b18d18c428ff9c5aba_L

КАПСУЛИ КОВИМ НЕСПРЕСО

Капсули ковим PRESSO компатибилни на NESPRESSO

 

Капсула OROCREMA пресо 13,00 мкд.

Капсула GOLD ARABIKA пресо 13,00 мкд.

Капсула GRANBAR пресо 13,00 мкд.