+389(2) 2443 140

 

КАПСУЛА КОВИМ ‘BRIOSO’- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

covim-dolce-gusto-brioso

КАПСУЛА КОВИМ ‘BRIOSO’- КОМПАТИБИЛНА НА DOLCE GUSTO

 

Цена: 15 денари.

Пакување: 16 парчиња