+389(2) 2443 140

 

КАФЕМАТ НА КАПСУЛА LAVAZZA BLUE – LB 300 MINI

lb300mini

КАФЕМАТ НА КАПСУЛА LAVAZZA BLUE – LB 300 MINI

Кафематот работи на капсула Lavazza blue i Covim opera

Цена: 9.100 ден.