+389(2) 2443 140

 

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ПЛУС СИЛВЕР

Plus_silver-1024×1024

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ПЛУС СИЛВЕР

Кафемат на дози СИЛВЕР  – 11.000,00 мкд.

 

Кафемат на дози СИЛВЕР со лед  –  12.000,00 мкд.