+389(2) 2443 140

 

ЕСПРЕСО ВАНДИНО

vandino-espresso-crema1tr

ЕСПРЕСО ВАНДИНО

Цена: 334 ден.

Количина на едно пакување: 1 кг.

Потекло: Италија