+389(2) 2443 140

 

ЧАШИ ВЕНДИНГ ЦРВЕНИ СВИНГ 1/100

SWING-–-червени-166-мл-top-600-j

ЧАШИ ВЕНДИНГ ЦРВЕНИ СВИНГ 1/100

Пластична чаша 166 мл.

Цена за 1/100 чаши: 95 ден.