+389(2) 2443 140

 

Astro Espresso

ba1b7eb9b8ad142948e3b9dce300b4c6_L

Astro Espresso

Капацитет на чаши: 650

Број на канистри: 7

Селекции: 18

Димензии: 1830в 650ш 742д

Цена: 123.200,00