+389(2) 2443 140

 

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO ABS’

Kicco-nera-1024×1024

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO ABS’

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO ABS’ : 12.300,00 ден.

КАФЕМАТ НА ДОЗИ ‘KICCO ABS’ со метална решетка : 12.300,00 ден.

Боја: Црна и Бела

Димензии:

  • Висина: 30,5 cm
  • Ширина: 16 cm
  • Длабочина: 32 cm
  • Тежина: 4,4 кг.
  • Капацитет: 1 л.