+389(2) 2443 140

 

ФАБЕР ПИКОЛА СЛОТ БЕЈЗИК бела

macchina_caffe_faber_bianco_bianco

ФАБЕР ПИКОЛА СЛОТ БЕЈЗИК бела

Цена: 8.300,00 мкд.