+389(2) 2443 140

 

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ БИБО КОМПАКТ 1/100

bibo

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ БИБО КОМПАКТ 1/100

Пластична чаша 166 мл.

Цена за 1/100 чаши: 95 ден.